Kunstzinnige vorming

Amphion Cultuurbedrijf, Hofstraat 2 Doetinchem, Stadskamer 3.1
Kunst in uitvoering
Maandag: 13:30 - 16:00
  Vrijdag: 13:30 - 16:00
09 september 2019 tot 27 november 2020
10 lessen
Toon formulier

Neem contact op met Kunst in uitvoering

Elke maandag- en vrijdagmiddag kun je van 13.30 uur – 16.00 uur terecht bij het kunstcollectief van de Stadskamer.

Creatieve vorming door Iris Nobel in onze rustige ruimte van de Stadskamer. Je kunt ons vinden op de 3de etage, lokaal 3.1.

Maak kennis met verschillende materialen en technieken en wordt begeleid in jouw eigen creatieve proces.

Deelnemers van de Stadskamer betalen €1,50 of een muntje van de meedoenregeling. Geen deelnemer van de Stadskamer? Dat is geen probleem, voor €7,50 kun jij als vriend van de Stadskamer deelnemen.

Kunst in uitvoering is een initiatief van de Stadskamer. Kunst in uitvoering biedt cursussen en workshops aan met inzet op eigenaarschap en ontwikkeling. Onze workshops en cursussen worden onderverdeelt in 2 categorieën: vraaggericht en aanbodgerichtMet vraaggericht werken is de vraag van de cursist het uitgangspunt en kijkt de docent samen met de cursist wat de beste route is, de cursist gaat aan de slag in een individueel traject.  Daarnaast zal er met regelmaat een workshops aangeboden worden m.b.t. . materiaalkennis, kleurenleer, portret tekenen enz.

Stadskamer

Meer over Kunst in uitvoering

Kunst in uitvoering is een initiatief van de Stadskamer. Kunst in uitvoering biedt cursussen en workshops aan met inzet op eigenaarschap en ontwikkeling. Onze workshops en cursussen worden onderverdeelt in 2 categorieën: vraaggericht en aanbodgerichtMet vraag gericht werken is de vraag van de cursist het uitgangspunt en kijkt de docent samen met de cursist wat de beste route is, de cursist gaat aan de slag in een individueel traject. Bij aanbodgericht worden er workshops aangeboden waarin de cursisten in een groep aan de slag gaan. Er zullen veel verschillende workshops aangeboden worden bv. materiaalkennis, kleurenleer, portret tekenen enz. 

Kunst in uitvoering is 4 dagdelen in de week aanwezig in de Gruitpoort. Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 13.00 uur – 16.00 uur zal een medewerker van de Stadskamer aanwezig zijn.

Voor informatie over onze activiteiten verwijzen wij U naar de website van de Gruitpoort https://gruitpoortcursussen.nl/, de Facebookpagina van de Stadskamer of stuur een mailtje naar S.Veekens@stadskamer.com.