Tekenen en schilderen donderdagochtend

De Gruitpoort Doetinchem
Marcel Reijerman
Donderdag: 10:00 - 12:00
17 september 2020 tot 15 april 2021
26 lessen
Toon formulier

Neem contact op met Marcel Reijerman

De begeleiding van deze cursus is in principe individueel. Het is bedoeld voor zowel beginners als gevorderden. Vaak is de cursist met zijn eigen werkstuk bezig, waar bij de docent in de les regelmatig adviezen geeft. Soms is een opdracht gewenst. Daar zal de docent op maat aan voldoen. Af en toe is er een opdracht voor de hele groep. Het staat iedereen vrij om daar aan mee te doen, ofwel een eigen pad te kiezen.

Bij deze cursus staat creativiteit én techniek centraal. Soms geeft de docent, Marcel Reijerman, een korte verhandeling aan het begin van de les over schilderkunst van heden en verleden. Ook materiaalkennis krijgt aandacht.

Marcel Reijerman heeft een zeer ruime ervaring in schilder- en tekenonderwijs zoals hierboven kortweg omschreven.

Ook heeft hij ruim 35-jarig ervaring in zijn eigen kunstpraktijk als beeldend kunstenaar.

 


Marcel Reijerman

Meer over Marcel Reijerman

Ik heb meer dan 30 jaar ervaring als docent en geef met veel plezier schilderen en tekenen en modeltekenen en -schilderen. Vooral aan volwassenen. Daarnaast ben ik ook lijstenmaker bij de firma Peter van Ginkel in Arnhem. Ik heb gestudeerd in Arnhem op de afdeling Vrije Kunst. Ik ben een actief beeldend kunstenaar met vele exposities en tentoonstellingen in galeries en musea.