Tekenen en schilderen, aquarel, acryl en olie op waterbasis

Amphion Cultuurbedrijf schilderlokaal 3.1
Tura Serra
Woensdag: 09:30 - 11:30
15 september 2021 tot 12 juli 2022
26 lessen
Toon formulier

Neem contact op met Tura Serra

Wil je beter leren tekenen of schilderen? Of vind je het gewoon leuk om creatief bezig te zijn? In deze cursus ga je op zoek naar een persoonlijke stijl. Of je nu gevorderd of beginnend bent, je leert op jouw niveau stappen te zetten. Ik begeleid jou in het ontwikkelen van je artistieke en technische vaardigheden. Samen bepalen we welke materialen je gaat meenemen. Ik geef al meer dan 40 jaar les en sta bekend als een enthousiaste en betrokken docente. Mijn lessen zijn voor jong en oud.

Prijs: 370,- per seizoen voor 26 lessen
(mag ook in drie termijnen betaald worden)
Tijden: woensdagochtend 9.30-11.30 uur     .
Locatie: Amphion Cultuurbedrijf Doetinchem
Startdatum: woensdag 15 september 2021


Als men het over schilderen heeft, denk je meteen na over kleur, licht, energie etc.
Als je het over kunstbeoefening hebt, begint dan de uitdaging naar je eigen creatief kunnen; door te werken met een of ander materiaal, door de keuze van onderwerp, zowel realistisch als expressief, om daarmee je eigen kunstzinnige persoonlijkheid uitdrukking te kunnen geven.
In het beginstadium is het het beste om gelijk aan het werk te gaan en ervaring op te doen. Met de nodige aandacht en door een aantal ervaringen met verschillende materialen en beeldelementen zoals bijvoorbeeld perspectief, verhouding, compositie etc. leer je beter kijken en observeren. En door je technische vaardigheden, ontwikkel je je creativiteit.
Vind je het boeiend, zowel als beginner of gevorderde, om hiermee door te gaan, dan is je zoektocht in de verbeeldingswereld volbracht met meer inzicht voor je eigen stijl .

Tot ziens,
TURA SERRA


Tura Serra

Meer over Tura Serra

Ik ben opgegroeid in Barcelona tussen een familie van keramisten, schilders en beeldhouwers. Mijn moeder was pianiste en had een eigen kinderkleding-atelier. Na het afronden van de kunstacademie in Barcelona ben ik door de liefde verhuisd naar Nederland. Je kunt het werk van drie generaties Serra op deze website bewonderen:  https://www.masiamuseuserra.com/en/