Ontwerp je eigen tuin

Amphion Cultuurbedrijf, Hofstraat 2 Doetinchem lokaal 1.01
Marleen Malais
Donderdag: 19:15 - 21:45
10 maart 2022 tot 14 april 2022
5 lessen
Toon formulier

Neem contact op met Marleen Malais

Wil je graag je tuin ontwerpen of veranderen? Deze cursus brengt je daarvoor op ideeën en geeft inzicht in je eigen smaak en de mogelijkheden in jouw tuin. De werking van vorm, kleur, zichtlijnen en ruimten wordt je duidelijk en stap voor stap kom je tot een persoonlijk tuinontwerp. Geschikt voor iedereen met een tuin of tuintje en de wil om daar iets moois van te maken. Je krijgt veel informatie, maar bent ook praktisch bezig. Ook krijg je soms opdrachten voor thuis mee. Tijdens de cursus wordt stilgestaan bij het nut van groene tuinen, die wat extra’s te bieden hebben voor vogels, insecten en andere dieren.

Groene vingers zijn voor deze cursus niet noodzakelijk, maar een groen hart is wel een vereiste.

Voor 5 lessen van 2,5 uur betaal je 95,- De lessen zijn op donderdagavond van 19.15 tot 21.45 uur. De data zijn: 10, 17, 24 maart en 7 en 14 april 2022.

Mocht je je willen aanmelden of meer informatie willen hebben, dan kun je contact opnemen via het contactformulier of via:

tel.: 06.29275312

e-mail: marleenmalais@kpnmail.nl

 


Marleen Malais

Meer over Marleen Malais

Tuinen zijn belangrijk voor de biodiversiteit en het klimaat in stedelijk gebied. Daarom wil ik mensen motiveren om van hun tuin een groene oase te maken. Eentje waar altijd wat te beleven valt en waar je zelf of samen met anderen van kunt genieten. Sinds 2017 geef ik op diverse locaties cursussen en lezingen over tuinontwerp en natuurrijke en klimaatvriendelijke tuinen. Ik heb de HBO-opleiding Tuin- en Landschapsontwerp gedaan en ben al jaren betrokken bij de Tuin van Sjef, een natuurtuin in Velp. Vanuit die expertise laat ik je veel mogelijkheden zien en breng je stap voor stap in de richting van een door jezelf gemaakt ontwerp dat past bij je smaak.