Musicalschool

Amphion Cultuurbedrijf, Bizetlaan 1, 7002LV Doetinchem
Elène Vaye
Maandag: -
06 september 2021
34 lessen
Toon formulier

Neem contact op met Elène Vaye

De Musicalschool is een musicalschool voor leerlingen vanaf 3 jaar t/m 18 jaar en volwassenen.

De musicallessen worden verzorgd door topdocente: Elène Vaye. Zij gaat samen met jou aan het werk om jouw talent naar een hoger niveau te tillen. Plezier en ontwikkeling staan daarbij centraal en daarnaast zijn ook het sociale aspect en teamspel belangrijk. Durf te laten zien wie je bent! Samen wordt er toegewerkt naar een spetterende eindvoorstelling bij Amphion Theater.

Doetinchem
De lessen worden gegeven op maandag en donderdag in Amphion Muziekschool vestiging Doetinchem, Bizetlaan 1 te Doetinchem. Er zijn verschillende groepen en iedere leerling krijgt wekelijk musicalles in de groep die het beste bij de leeftijd en persoon aansluit.

Musicalles Ukkies 3-5 jaar >>
Musicalles Kids (A) 6-8 jaar >> ​
Musicalles Kids (B) 8-10 jaar >>
Musicalles Jong vanaf 11 jaar >>

In totaal worden er 34 lessen gegeven per schooljaar.

Meer over Elène Vaye

Plezier en ontwikkeling staan bij Vaye Musicaltheater centraal. Dat doen we door iedereen de kans te geven zichzelf op een creatieve en leuke manier te ontplooien in een veilige omgeving. De leerlingen volgen musicalles in hun leeftijdsgroep waar we kijken naar ieders individuele aanleg en we dit optimaal stimuleren. Daarnaast vinden we het sociale aspect, inzet en teamspel belangrijk. Durf te laten zien wie je bent!