Kinderatelier

Amphion Cultuurbedrijf, Hofstraat 2 Doetinchem lokaal 1.01
Alice van Goor
Dinsdag: 16:00 - 18:00
14 september 2021 tot 12 april 2022
26 lessen
Toon formulier

Neem contact op met Alice van Goor

 

Het Kinderatelier  is nagenoeg vol! Na 14 september sluit de inschrijving voor seizoen 2021/2022. Nieuwe aanvragen worden behandeld als zijnde voor het nieuwe seizoen.

Op een ongedwongen manier leren tekenen en schilderen? Kennismaken met verschillende technieken en materialen? Ontdekken wat je nog méér kunt na vandaag?

Kom dan naar het Kinderatelier! Ik geef opdrachten, maar je mag ook vrij tekenen en schilderen. Voor iedereen is er ruimte om zich te ontwikkelen. We gaan leren, proberen, experimenteren en de kunstenaar in ons naar boven trekken.

Zo gaan we bijvoorbeeld kleuren mengen,  leren hoe je een dier kunt tekenen en hoe je het kunt laten lopen,  leren in lagen te schilderen en natuurlijk nog véél meer! Materiaal aanwezig.

Het lokaal in het Amphion is de basis, maar we gaan óók naar buiten!

De cursus bestaat uit 26 lessen, élke dinsdagmiddag van 16:00 – 18:00. Start lessen: 14 september 2021. Kosten zijn 340€

 

 

Alice van Goor

Meer over Alice van Goor

Met haar humor en bijzondere kijk op de wereld is het werk van Alice van Goor uniek te noemen. Dieren in gekke situaties voeren daarbij de boventoon. Binnen haar werk als sneltekenaar voor Stichting Tekenen voor Kinderen komt dat goed van pas. Nu met het Kinderatelier wil ze andere kinderen ook de gelegenheid bieden om samen te tekenen en te schilderen.