Kinderatelier schilderen en tekenen

De Gruitpoort Doetinchem Schildersatelier
Lies Sieverding
Dinsdag: 16:00 - 18:00
15 september 2020 tot 06 april 2021
26 lessen
Toon formulier

Neem contact op met Lies Sieverding

“Kinderatelier schilderen en tekenen” Iedere dinsdagmiddag in speelse vorm leren schilderen & tekenen! Onder de kundige en enthousiaste begeleiding van Lies Sieverding 26 weken lang in groepsvorm nieuwe technieken en materialen aanleren.

Een cursus met veel variatie. Geen les is hetzelfde. We werken in het atelier, we gaan naar buiten, bezoeken een museum, we praten over beroemde kunstenaars, en ik leer de kinderen inzicht geven hoe naar schilderijen en werken te kijken. Ik laat kinderen vrij in hun keuze: willen ze tijdens de les zelfstandig aan de slag met de nodige begeleiding, of willen ze meedoen in de groep. Beide is mogelijk. Creativiteit staat voorop. Door te schilderen en tekenen kunnen fantasieën tot leven komen.

De cursus van 26 lessen is op dinsdagmiddag van 16:00u-18.00u. De startdatum is 15 september. De kosten zijn € 340.


Lies Sieverding

Meer over Lies Sieverding

Lies laat zich door het leven verrassen. Met haar eigen kijk op gebeurtenissen, haar humor en goed bewaarde kinderlijke fantasie zit ze al snel vol creatieve ideeën. Als een uitvinder creëert ze haar ontwerpen. Haar werk is oorspronkelijk en weerspiegelt haar gevoelswereld.