ITA A2-B1

Amphion Cultuurbedrijf locatie muziekschool, Bizetlaan 1 in Doetinchem.
Alberto Vaccaro
Dinsdag: 19:30 - 21:00
28 september 2021 tot 17 mei 2022
31 lessen
Toon formulier

Neem contact op met Alberto Vaccaro

Deze cursus is bedoeld voor degenen die al bekend zijn met de basis van de Italiaanse taal. Je maakt verder kennis met grammatica, je breidt je woordenschat uit en je oefent alle taalvaardigheden d.w.z. lezen, luisteren, spreken en schrijven. Daarnaast behandelen wij een leesboek dat aangepast is aan je taalniveau.

Nieuwe cursisten zijn van harte welkom vanaf 11 januari. De kosten voor 19 lessen bedragen 285,- exclusief leerboek

FEITEN IN HET KORT

⇔ KOSTEN: € 470,-
⇔ OVERIGE KOSTEN: lesmateriaal ca.€ 35 – 50,-
⇔ DUUR: 31 weken
⇔ LESTIJDEN: 19:30 – 21:00
⇔ STARTDATUM: 28.09.2021
⇔ CURSUSJAAR: 2021 – 2022

Neem contact met me op via het contactformulier rechtsboven!

In de cursus wordt gebruik gemaakt van:

DIECI – A2
(EAN: 9788861826397)

libro + DVD, p. 240

Auteur: Euridice Orlandino,

Ciro Massimo Naddeo

Uitgeverij: Alma

MISTERO A ROMA
IMPARARE LEGGENDO B1

Libro (96 pp.) + CD

(EAN: 9788853014344)
Auteur: Daniela Folco
Uitgeverij: CIDEB

Je dient zelf het lesmateriaal aan te schaffen.

 


Alberto Vaccaro

Meer over Alberto Vaccaro

 ‘ Ik draag mijn passie voor Italië over aan mijn cursisten ‘

WAAROM ITALIAANS?
Italiaans is een schitterende taal, maar hoe spreek je de taal uit en waarom klinkt het zoals het klinkt?
Om het Italiaans echt goed te leren kennen, moet je het gewoon durven spreken. Italianen zullen je nooit bekritiseren en ze vinden het prachtig als jij hun taal probeert te spreken.

SALUTE !

Mijn naam is Alberto Vaccaro en ik ben geboren in Italië. Sinds 1994 woon ik met veel plezier in Nederland. Ik ben sinds jaren werkzaam als docent Italiaans in Doetinchem en omgeving. Ik geef en begeleid cursussen vanaf het beginstadium tot het vloeiend spreken van de Italiaanse taal volgens het ERK (Europese Referentie Kader). Op aanvraag kan ik ook privé lessen verzorgen.

 ‘ Mijn doel is om je zo effectief en moeiteloos mogelijk Italiaans te leren spreken ‘

LEERWIJZE
Ik enthousiasmeer mijn cursisten en stimuleer graag het leren van de Italiaanse taal door betrokkenheid en actieve participatie in de les met verschillende lesvormen: ‘ flipping the classroom’, rollenspel, werk in groepen en uiteraard met ‘field-trips’ in Italië. In de lessen worden authentieke video- en/of audio-opnames gebruikt om het begrip van de taal te stimuleren en te verbeteren. Verder maak ik gebruik van leerboeken met een audio-cd en voor de gevorderden worden ook leesboeken behandeld.

ACTIVITEITEN
Naast het lesgeven is mijn grote passie reizen. Als allround reisadviseur en manager ben ik al meer dan 30 jaar actief op het gebied van reizen, vrije tijd en toerisme.  Dankzij mijn contacten in de reiswereld en mijn eigen professionele reisbureau regel en begeleid ik studiereizen met mijn cursisten naar Italië.
Daarnaast ben ik betrokken bij het jaarlijkse stadsfeest en de taalbeurs in Doetinchem, waar ik mijn land, cultuur en taal presenteer en ik organiseer Italiaanse cultuuravonden met films en culinaire specialiteiten.         

INTERESSE GEWEKT?
Heb je al een aantal jaren Italiaanse les gehad en wil je nu jouw kennis opfrissen of uitbreiden? Of wil je de grondbeginselen van de Italiaanse taal leren, zoals boodschappen doen, tellen, iets bestellen in een bar of restaurant? Dan zijn mijn cursussen precies wat je zoekt. Ik verzorg verschillende cursussen op elk niveau, overdag en in de avonduren bij de Gruitpoort in Doetinchem. Kom naar de gratis proefles en laat je taalniveau inschatten door docent!

CURSUSAANBOD

  • ITALIAANS OP VAKANTIE ⇒ Wanneer je op vakantie bent, is het handig als je je een beetje verstaanbaar kunt maken in de Italiaanse taal
  • ITALIAANS  A2-B1 ⇒ Je kent de grondbeginselen van de Italiaanse taal en je wilt deze uitbreiden
  • ITALIAANS CONVERSAZIONE ⇒ Voor wie echt Italiaans durft te praten! Niveau B2 tot C1-C2