Het boetseer atelier.

De Gruitpoort - Hofstraat 2, 7001 CD Doetinchem
Suzanne WIllems
Vrijdag: 14:00 - 16:00
07 januari 2022
999 lessen
Toon formulier

Neem contact op met Suzanne WIllems

Deze middag is bedoeld voor iedereen die wil leren boetseren, jong en oud!
Je werkt aan een zelf gekozen onderwerp of ik verzin een opdracht. Samen kijken we wat voor soorten klei er zijn, hoe je een beeld opbouwt of uitholt en hoe je je gereedschap kan gebruiken.  Als het beeld is gedroogd wordt het gebakken en kun je het kleuren met glazuur, verf of bijvoorbeeld kleislib. Er zijn veel technieken mogelijk binnen het kleien.
Andere  materialen zoals papier mache, gips of textiel behoren ook tot de mogelijkheden, er mag worden geëxperimenteerd!
Het atelier is bedoeld om lekker voor jezelf twee uurtjes in de week te boetseren of om te leren aan de hand van opdrachten.  We kijken naar voorbeelden uit de kunstgeschiedenis en we leren van en inspireren elkaar.
Het atelier start in januari en je kunt elk moment starten.
Kosten zijn per 10 middagen 110 € , 12,50 € voor een losse middag.

Meer over Suzanne WIllems

Ik ben ruim 20 jaar geleden afgestudeerd aan de kunstacademie in Arnhem. Sindsdien maak ik grote beelden voor buiten en kleine beelden voor binnen. Steeds terugkomende onderwerpen zijn de natuur en dieren. Soms lijken de figuren net echt maar vaak ook zijn het sprookjesdieren of fabeldieren die een verhaal vertellen of een emotie uitdrukken.  Ik maak mijn beelden van klei maar ook van brons, papiermachée en textiel.

Naast deze beelden maak ik ook tekeningen van honden. Soms zijn het honden die iets aan het doen zijn of willen spelen. Maar ik teken ook speciaal portretten van mensen hun eigen hond.

Als je mijn werk wilt zien kijk dan op www.suzannewillems.nl