tekenen- en schilderen donderdagmiddag

De Gruitpoort Doetinchem
Marcel Reijerman
Donderdag: 13:30 - 15:30
17 september 2020 tot 15 april 2021
26 lessen
Toon formulier

Neem contact op met Marcel Reijerman

De begeleiding bij deze lessen is in principe individueel. Het is bedoeld voor zowel beginners als gevorderden. Vaak is de cursist met zijn eigen werkstuk bezig, waarbij de docent Marcel Reijerman regelmatig adviezen geeft. Soms is een opdracht gewenst door de cursist. De docent zal daar op maat aan voldoen. Soms zijn er ook opdrachten voor de hele groep. Het staat iedereen vrij om daaraan mee te doen.

Bij deze cursus staat creativiteit én techniek centraal. Soms geeft Marcel Reijerman aan het begin van de les een korte verhandeling over schilderkunst uit heden en verleden. Ook materiaalkennis krijgt aandacht.

Marcel Reijerman heeft een hele lange ervaring in schilder- en tekenonderwijs als hierboven beschreven.Daarnaast heeft hij een ruim 35-jarig ervaring in een eigen kunstenaarspraktijk.

Als u zich wilt inschrijven, graag direct aan de docent. Neem contact op met marcelreijerman@gmail.com

 


Marcel Reijerman

Meer over Marcel Reijerman

Ik heb meer dan 30 jaar ervaring als docent en geef met veel plezier schilderen en tekenen en modeltekenen en -schilderen. Vooral aan volwassenen. Daarnaast ben ik ook lijstenmaker bij de firma Peter van Ginkel in Arnhem. Ik heb gestudeerd in Arnhem op de afdeling Vrije Kunst. Ik ben een actief beeldend kunstenaar met vele exposities en tentoonstellingen in galeries en musea.