Amphion Taal en Cultuur Bedrijven

Amphion Cultuurbedrijf Doetinchem
Amphion Taal en Cultuur Bedrijven
Maandag: -
  Dinsdag: -
  Woensdag: -
  Donderdag: -
  Vrijdag: -
01 september 2021 tot 15 juli 2022
40 lessen
Toon formulier

Neem contact op met Amphion Taal en Cultuur Bedrijven

Uw personeel vormt het kapitaal van uw bedrijf. U weet als geen ander dat goed geschoold en gemotiveerd personeel daarom essentieel is.

Doet u zaken in het buitenland of heeft u anderstaligen in dienst bij uw bedrijf? Dan kan een taaltraining een waardevolle aanvulling zijn op de scholing van uw mensen. Op basis van uw wensen verzorgen wij trainingen op maat voor uw mensen. Dat kan in-company bij u op het bedrijf, maar ook bij ons bij Amphion Cultuurbedrijf in Doetinchem of op een andere locatie.

Taaltraining & Cultuur

Bij een samenwerking met anderstaligen is er niet alleen sprake van een taalbarrière, maar spelen vaak ook culturele verschillen. Wij combineren daarom de taallessen met cultuureducatie. In onze trainingen gaan we in op de cultuur en omgangs- en beleefdheidsvormen van een land, zowel binnen het bedrijfsleven als daarbuiten. Zo komen uw medewerkers nog beter beslagen ten ijs.

Wij bieden programma’s aan in het Duits, Engels, Frans, Italiaans of Nederlands als tweede taal (NT2), maar ook trainingen in andere talen behoren vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Wij bieden deze trainingen aan op alle mogelijke niveaus.

Uiteraard worden alle trainingen gegeven door gekwalificeerde docenten en wordt de training afgesloten met een certificaat.

Taaleducatie op maat

Vindt u het belangrijk te investeren in de scholing van uw personeel? Bij Amphion Taal & Cultuur maken we graag een programma op maat voor u.

Informatie

Wilt u meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem voor overige vragen contact op met Wendy van Keulen.

Amphion Taal en Cultuur Bedrijven

Meer over Amphion Taal en Cultuur Bedrijven

Neem voor meer informatie contact op met Wendy van Keulen.