3d Print Lab

Amphion Cultuurbedrijf, Hofstraat 2 Doetinchem
Amphion Kunstlab
Dinsdag: 19:30 - 22:00
07 september 2021 tot 12 juli 2022
52 lessen
Toon formulier

Neem contact op met Amphion Kunstlab

3D printlab

In het 3Dprintlab bij Amphion Cultuurbedrijf Hofstraat 2, op de vide in het café, staan drie 3Dprinters en ontwerpsoftware. Op dinsdagavond is het lab voor iedereen gratis toegankelijk, je kunt gewoon binnenlopen en meedoen met het project waar op dat moment door de 3D groep aan gewerkt wordt. Kom langs en ontdek wat jij kunt!

3Dlab-abonnement

Wil je buiten de projectgroep zelfstandig aan 3D projecten werken? Dan kun je gebruik maken van het 3Dlab-abonnement. Voor € 15 per maand (12 termijnen) kun je tijdens de openingstijden van Amphion Cultuurbedrijf, Hofstraat 2 in Doetinchem (maandag t/m vrijdag tussen 9.00 – 23.00 uur, zaterdag tussen 13.00-23.00) gebruikmaken van het 3D lab. De aanwezige printers en ontwerpsoftware kun je gebruiken en je ontvangt een eerste rol filament. Overig materiaalgebruik komt voor eigen rekening.

Meer weten? Stuur een e-mail naar info@amphion.nl

3D print atelier

Ben je beeldend kunstenaar of heb je thuis een eigen atelier en zou je graag kennis willen maken met de mogelijkheden van het 3D scannen en printen van je eigen ontwerp?

Dan ben je van harte welkom om vanaf september langs te komen om inspiratie op te doen en mogelijkheden te bespreken met onze 3D printgroep en kunstenaar Jozef Kemperman.

€ 10 per keer

€ 7,50 voor cursisten van Amphion Cultuurbedrijf

Amphion Kunstlab

Meer over Amphion Kunstlab

Cursussen

Wil je een hobby opnieuw oppakken, jezelf verder ontwikkelen of een totaal nieuwe activiteit proberen? Bij Amphion Cultuurbedrijf kun je vanaf september weer terecht voor een breed aanbod aan cursussen. Van Taal tot Tekenen en van Tango tot Theater!

Amphion Atelierkaart

Naast het volgen van een cursus is het bij Amphion Cultuurbedrijf het gehele jaar door mogelijk vrij te werken in onze lokalen. Hierbij werk je zelfstandig of in groepsverband zonder docent.

KOM JE CURSUS GEVEN BIJ AMPHION CULTUURBEDRIJF

Wil jij cursussen verzorgen op een sfeervolle en gezellige locatie? Dan is Amphion Cultuurbedrijf  in Doetinchem de locatie bij uitstek. Als creatieve broedplaats ondersteunen we docenten vanuit onze passie voor kunst en ontwikkeling bij het aanbieden van lesactiviteiten.